Ψάχνεται για Επασί ο Παναιτωλικός

Ήδη έξι προσθήκες μετράει ο Παναιτωλικός (Μουνιέ, Τζανακάκης, Κέβιν, Αλβαρεζ, Ντάουντα, Ρόσα).Δεν σταματούν όμως εκεί.

Είναι γνωστό ότι θα αποκτηθεί και τερματοφύλακας, καθώς ο Γιαννακόπουλος δεν πείθει και ο Κνετ το τελευταίο διάστημα παίζει με ενέσεις, αφού ταλαιπωρείται από τραυματισμό.Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime oι «κιτρινομπλέ» είναι σε ανοιχτή γραμμή το τελευταίο διάστημα με τον Ντεβί Επασί! Ο Γάλλος τερματοφύλακας έλυσε το συμβόλαιο του με τον Λεβαδειακό και έχει προταθεί στο Αγρίνιο.

Αν και φάνηκε σε πρώτη φάση να… χαλάει η μεταγραφή του, τα δεδομένα από χθες άλλαξαν με τον 26χρονο πορτιέρε να φαντάζει ως το πρώτο φαβορί για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.Να σημειωθεί ότι μεταξύ του Επασί και του Λεβαδειακού, υπάρχει μια ρήτρα αν ο Γάλλος κίπερ αγωνιστεί σε ομάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος. Φαίνεται, λοιπόν, πως τόσο ο Επασί, όσο και οι Βοιωτοί που αξιώνουν ένα ποσό κοντά στις 100 χιλιάδες ευρώ, έβαλαν αμφότεροι νερό στο κρασί τους και ο ποδοσφαιριστής, εφόσον δεν υπάρξει νέα τροπή, θα φορέσει τη φανέλα και τα γάντια του Παναιωλικού.

Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι πέρα από τον τερματοφύλακα, οι Αγρινιώτες ψάχνονται για ακόμα μια μεταγραφή, αν και εφόσον ο ποδοσφαιριστής μείνει ελεύθερος από την ομάδα στην οποία αγωνίζεται, αλλά έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται.

πηγή : sportime.gr