Νοσοκομείο Αγρινίου: Περιορισμοί στα επισκεπτήρια

Περιορισμοί θα ισχύσουν στα επισκεπτήρια του νοσοκομείου Αγρινίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης η απόφαση ελήφθη «λόγω της έξαρσης των εποχιακών ιώσεων, με γνώμονα την πλήρη ανάρρωση των ασθενών και την ασφάλεια των επισκεπτών».

Αναλυτικά:
Λόγω της έξαρσης των εποχιακών ιώσεων, με γνώμονα την πλήρη ανάρρωση των ασθενών και την ασφάλεια των επισκεπτών, ανακοινώνονται τα εξής:

Η κεντρική είσοδος του νοσοκομείου θα είναι κλειστή. Θα ανοίγει μόνο την ώρα του επισκεπτηρίου από 18.00 μ.μ μέχρι 19.00 μ.μ. Θα επιτρέπεται αυστηρά η παρουσία μόνο ενός συνόδου ασθενή και μόνο με την χρήση προστατευτικής μάσκας.Για την εξυπηρέτηση των ασθενών, των επισκεπτών και των εργαζομένων η είσοδος από 06.00 π.μ-15.00 μμ θα γίνεται από τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία. Η μονή ελεύθερη 24ωρη είσοδος θα είναι του τμήματος επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ).

Σε περίπτωση παραβίασης των οδηγιών, η διοίκηση του νοσοκομείου επιφυλάσσεται να κάνει χρήση όλων των νόμιμων μέσων για την προάσπιση της υγείας των νοσηλευόμενων ασθενών.