Ύποπτο κρούσμα κορονοϊού στο Αγρίνιο – Δεν παραπέμφθηκε από το Νοσοκομείου Αγρινίου

Την πληροφορία πως υπάρχει ύποπτο κρούσμα κορονοϊού στο Αγρίνιο μετέδωσε πριν από λίγο ο τηλεοπτικός σταθμός ΟPEN, κάνοντας λόγο για άνδρα που μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου με συμπτώματα που παραπέμπουν σε κορονοϊό.

Η πληροφορία αυτή πάντως δεν επιβεβαιώνεται από το Νοσοκομείο Αγρινίου, αντιθέτως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑγρίνιοCulture.gr δεν υπάρχει τις τελευταίες ώρες περιστατικό στο Νοσοκομείο Αγρινίου που να θεωρήθηκε πιθανό κρούσμα και να παραπέμφθηκε στο Ρίο. Η περίπτωση κάποιος ασθενής να επικοινώνησε απ΄ευθείας με τον ΕΟΔΥ και με τις οδηγίες του να παραπέμφθηκε εξετάζεται

Πάντως οι ειδικοί του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας μετά την έξαρση των κρουσμάτων σε Πάτρα και Αμαλιάδα και τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων περιμένουν έξαρση της νόσου Covid-19 στην ευρύτερη Δυτική Ελλάδα και συνολικά στη χώρα μας.

Η κυβέρνηση θέλοντας να προλάβει τη διασπορά του ιού αποφάσισε τη λήψη έκτακτων προληπτικών μέτρων σε Ηλεία, Ζάκυνθο και Αχαΐα, όπου και κλείνουν σχολεία, αθλητικά κέντρα και άλλοι δημόσιοι χώροι συναθροίσεων για 48 ώρες. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, τις επόμενες εβδομάδες περιμένουμε αύξηση στην πατρίδα μας και σε ολόκληρο τον κόσμο, επισημαίνοντας πάντως ότι χρειάζεται ψυχραιμία και πως «η επιδημία του πανικού είναι η χειρότερη».