Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου: Με τρία δρομολόγια ανά γραμμή κορονοϊού

Μηδενική η κίνηση λόγω κορονοϊού
Απολύμανση κάθε εβδομάδα στα λεωφορεία

Ο κορονοϊός και το «μένουμε σπίτι» πλήττει, όπως είναι αναμενόμενο και το Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου Θεόδωρο Τσαντόπουλο από τη Δευτέρα εκτελούνται μόνο τρία δρομολόγια σε κάθε γραμμή μεταξύ 7.00 το πρωί και 15.30. Μετά την απόφαση για μείωση των δρομολογίων, ώστε να εξυπηρετηθούν οι πολίτες σε όλο το φάσμα του δήμου, αλλά και να γίνει πράξη το «μένουμε στο σπίτι», χρησιμοποιούνται μόνο τέσσερα λεωφορεία από ολόκληρο το στόλο, ενώ οι επιβάτες είναι ελάχιστοι σε κάθε δρομολόγιο, τόσοι που ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν συμπληρώνουν διψήφιο αριθμό. Πλέον υπάρχει ένα πολύ πρωινό δρομολόγιο, που ανάλογα την περιοχή είναι μεταξύ 7.00 και 8.00 το πρωί, ένα δρομολόγιο μεταξύ 10:30 και 11:30 και τα μεσημεριανά που εκτείνονται έως τις 15:30.

Καλό είναι όποιος ενδιαφέρεται να μετακινηθεί από και προς το Αγρίνιο να επικοινωνεί με το τηλέφωνο του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου στο 2641 0 28109 για να μαθαίνει αναλυτικά ό,τι χρειάζεται για την ημέρα που το χρειάζεται.

Παράλληλα το Σαββατοκύριακο απολυμάνθηκε ο στόλος των λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου και αποφασίστηκε κάθε εβδομάδα να απολυμαίνονται όσα λεωφορεία εκτελούν δρομολόγια.