Προετοιμάζεται για την επαναλειτουργία του κέντρου της η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΕΚΚΛΗΣΗ

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου μετά από δύο μήνες, που λόγω της πανδημίας σταμάτησε να προσφέρει τις ιατρικές-θεραπευτικές της φροντίδες στα «Γενναία Παιδιά», ξεκίνησεέναν τιτάνιο αγώνα προετοιμασίας για την ασφαλή επανεκκίνηση.
Σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.Υ. λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα πρόληψης και προφύλαξης. Το Κέντρο απολυμάνθηκε και εξοπλίστηκε με τα απαραίτητα μέσα, όπως αντισηπτικά, μάσκες και γάντια μίας χρήσεως, ιατρικές στολές, νοσοκομειακές ποδιές κλασσικές, ασπίδες προστασίας προσώπου, ποδονάρια, απολυμαντικά πατάκια, συσκευές απολύμανσης και αποστείρωσης, καθώς και ό,τι άλλο βοηθάει την ασφαλή λειτουργία.
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης η Τ.Δ.Ε., καθώς και οι εργαζόμενοι της ΕΛΕΠΑΠ, ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επαναλειτουργία του κέντρου.
Τα ωφελούμενα παιδιά (περίπου 153) ανεβάζουν το κόστος των μέτρων πρόληψης, ενώ παράλληλα το Κέντρο όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας στερούνταν εσόδων.
Απευθύνουμε έκκληση στα μέλη μας και σε κάθε πολίτη χωριστά να ενισχύσουν την προσπάθειά μας προς εξεύρεση των απαραίτητων πόρων για την αγορά των αναγκαίων μέσων πρόληψης και προφύλαξης.
Ήδη κάποιοι συμπολίτες μας έχουν ανταποκριθεί στην έκκλησή μας και τους ευχαριστούμε θερμά. Κατανοούμε ότι το οικονομικό περιβάλλον είναι δυσμενές και η κρατική μέριμνα περιορισμένη εκ των πραγμάτων, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι στο τέλος θα κερδίσουμε τον αγώνα με τη συμπαράσταση και την ενίσχυση των πολλών.
Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία επαναλειτουργίας του Κέντρου.

Με εκτίμηση
H Πρόεδρος Η Γραμματέας
Λαμπρινή Κολοβού Θεοδώρα Τρομπούκη