Τι σημασία έχει τι ξέρουν για το Μεσολόγγι Παππάς και Τσίπρας;

Σημασία έχει ότι δεν κρύβονται… οι καλές προσβάσεις στο στενό περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα ορισμένων στο Μεσολόγγι

«Ειδήσεις» βγάζουν και μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι διαδικτυακές εκδηλώσεις που κάνει το τελευταίο διάστημα τη μια πίσω από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ. Με πρώτη και καλύτερη φυσικά αυτή που πραγματοποιήθηκε πλαίσιο της διαδικτυακής πλατφόρμας isyriza με τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος προέβη και στην πρώτη δημόσια και ηχηρή «απολογία» για την υπερφορολόγηση. «Το κίνημα της γραβάτας είχε ένα μέρος δίκιου. Είναι αλήθεια ότι πήραμε μέτρα που επιβάρυναν υπερβολικά τη μεσαία τάξη και κυρίως τους επιστήμονες ελεύθερους επαγγελματίες» είπε, προσθέτοντας – όχι πολύ ζωηρά είναι η αλήθεια- πως «το διορθώσαμε βέβαια μετά αλλά…».

Και στην Αιτωλοακαρνανία οι διαδικτυακές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ πάνε κι έρχονται…. Προχθές σε τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν τα προβλήματα του αγροτικού τομέα, σήμερα υπάρχει ανάλογη διαδικτυακή εκδήλωση για τα θέματα που αφορούν την περιοχή του Μεσολογγίου. Ο τίτλος της εκδήλωσης «το Μεσολόγγι στην μετά κορονοϊό εποχή» κάπως βαρύγδουπος είναι η αλήθεια, αλλά με τέτοιους καλεσμένους από τον πολύ προσωπικό και οικογενειακό περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού μάλλον δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικός.

Με καλεσμένους τους Νίκο Παππά και Γιώργο Τσίπρα (εξάδελφος του Αλέξη) θα πραγματοποιηθεί σήμερα η διαδικτυακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου. Τώρα πόσο γνώστες των ιδιαιτεροτήτων του Μεσολογγίου της ευρύτερης περιοχής είναι ο Νίκος Παππάς και ο Γιώργος Τσίπρας ίσως να μην έχει μεγάλη σημασία. Σημασία έχει ότι οι καλές προσβάσεις στο περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα ορισμένων στο Μεσολόγγι δεν κρύβονται…