Ναύπακτος: Συνάντηση εργασίας Γκίζα – Μαυρομμάτη – Επί τάπητος το οδικό δίκτυο της ορεινής Ναυπακτίας

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας κ.Βασίλη Γκίζα πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων κ.Θανάσης Μαυρομμάτης την Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020, στο Κεντρικό Δημαρχείο Ναυπακτίας. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Ζαχαρίας Χοχτούλας, Περιβάλλοντος κ.Θωμάς Κοτρωνιάς, Διοικητικών Υπηρεσιών και ΔΕ Αποδοτίας κ.Γιάννης Παπαϊωαννίδης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος με αρμοδιότητες στη ΔΕ Αντιρρίου κ.Μπάμπης Καραδήμας, καθώς και κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στην ατζέντα της συζήτησης κυριάρχησαν ζητήματα που αφορούν στην εξέλιξη των έργων συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου της ορεινής Ναυπακτίας, αλλά και του συνόλου του Δήμου, καθώς επίσης και νέα έργα που δρομολογούνται. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αποκατάσταση των υποδομών που επλήγησαν κατά τη διάρκεια των πλημμυρών που κατεγράφησαν τον Ιούλιο του 2019 στις περιοχές Αντιρρίου, Μακύνειας και Πλατανίτη.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Ναυπακτίας πραγματοποίησαν αυτοψία σε υπό εκτέλεση εργασίες στην περιοχή. Σημειώνεται ότι, και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίηση και την αισιοδοξία τους για την πορεία των έργων.