Πρωταθλήτρια η ομάδα στίβου k16 της ΓΕΑ στους διασυλλογικούς αγώνες στην Πάτρα

Μετά από τρεις δύσκολους μήνες προπονητικής και αγωνιστικής απραξίας πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα οι πρώτοι Διασυλλογικοί Αγώνες Στίβου της κατηγορίας Κ16, με τη συμμετοχή 40 σωματείων από τη Δυτική Ελλάδα και τους Ιονίους Νήσους.

Εφαρμόζοντας ένα αυστηρό Υγειονομικό Πρωτόκολλο σε ένα νέο αθλητικό περιβάλλον (ιατρικές βεβαιώσεις, υπεύθυνες δηλώσεις, χρήση μάσκας, απουσία θεατών κ.α.) οι μικροί αθλητές της ΓΕΑ αγωνίσθηκαν με ιδιαίτερο σθένος και επέτυχαν σημαντικές επιδόσεις. Αποτέλεσμα αυτής της σπουδαίας προσπάθειας ήταν η κατάκτηση της πρώτης θέσης στη συνολική βαθμολογία όλων των σωματείων. Αυτό επετεύχθη με τη συγκομιδή δέκα μεταλλίων και αρκετών πλασαρισμάτων στην οκτάδα των αγωνισμάτων. Επίσης αρκετοί από τους αθλητές του αγρινιώτικου συλλόγου κατάφεραν να προκριθούν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 που θα γίνει στις 11 και 12 Ιουλίου.

Αποτελούν σπουδαίο παράδειγμα, στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε τελευταία, οι επιτυχίες νέων παιδιών, οι οποίες δημιουργούν ελπιδοφόρα και αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.