Μέσα Ιουλίου η συζήτηση για τη μελέτη του Πάρκου στο δημοτικό συμβούλιο

Για τις 13 ή τις 15 Ιουλίου προανήγγειλε ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αφιερωμένη στην παρουσίαση της εγκεκριμένης μελέτης για την ανάπλαση του Πάρκου Αγρινίου.

Έτσι στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου δεν συζητήθηκε περαιτέρω το θέμα. Ωστόσο η πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του Γ. Παπαναστασίου και ορισμένα από τα λεγόμενά του σε αυτή προκάλεσαν την ερώτηση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τίμου Παπανικολάου, ο οποίος ζήτησε διευκρινίσεις αναφορικά με το θέμα της φύλαξης του Πάρκου. Ο Γ. Παπαναστασίου απαντώντας διευκρίνισε πως από την ώρα που ο δήμος Αγρινίου δεν διαθέτει νυχτοφύλακες, οι επιλογές που υπάρχουν είναι πολύ συγκεκριμένες και αυτές είναι είτε να γίνει ανάθεση σε ιδιώτη, όπως έγινε στην περίπτωση του ΔΑΚ Αγρινίου, είτε η φύλαξη να συμπεριληφθεί στην σύμβαση για την παραχώρηση του δημοτικού περιπτέρου.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γ. Παπαναστασίου διευκρίνισε επίσης ότι η συντήρηση του πρασίνου μετά την ανάπλαση του Πάρκου θα συνεχίσει να γίνεται από το προσωπικό του δήμου Αγρινίου.