Κωστούλας: «Είμαι σίγουρος πως ο Κομπότης επηρέασε τον Κάμπαξη που είχε διαιτητεύσει αγώνα του Παναιτωλικού»

Ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού μίλησε για τον ρόλο του Κομπότη και το πως επηρέασε ρέφερι, που σφύριξαν παιχνίδια της ομάδας του.

Ο Φώτης Κωστούλας του Παναιτωλικού μιλώντας στην Επιτροπή Δεοντολογίας είπε μεταξύ άλλων τα εξής στην κατάθεσή του:
Μπορεί να γίνει από ένα τηλέφωνο, μια απλή επαφή ή μεσολάβηση ενός τρίτου. Δεν ξέρω τα κανάλια για να προσεγγίσεις τους διαιτητές. Ο Κομπότης είμαι σίγουρος – δεν έχω συγκεκριμένα στοιχεία αλλά είμαι σίγουρος – ότι επηρέασε τον Κάμπαξη που είχε διαιτητεύσει τον αγώνα του Παναιτωλικού. Δεν ήρθα για να κρυφτώ… Αν υπήρχαν εκείνη τη χρονιά 30 διαιτητές, θα μπορούσα να πω ότι πάνω από τους μισούς θα μπορούσαν να χειραγωγηθούν.

Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτές τις ανομίες. Εμένα ρωτάτε; Εγώ είμαι μάρτυρας, δεν είμαι γνώστης. Ξέρω ονόματα πολλών που έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Αν κάποιον επηρεάζει διαιτητές είναι συνήθως οι ιδιοκτήτες ή οι πρόεδροι.

Δεν έχω στοιχεία. Αν είχα στοιχεία θα είχα καταθέσει μήνυση μόνος μου και δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός. Με το συγκεκριμένο ματς (Λεβαδειακός – Παναιτωλικός το 2014), γελούσε όλη η Ελλάδα. Δεν μιλάμε για διαιτησία. Μιλάμε για καμώματα. Σαν ομάδα, είναι ελάχιστες οι φορές που έχουμε παραπονεθεί. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε παράπονα αλλά δεν τα εκδηλώνουμε. Αυτό το ματς ήταν εκτός ορίων.

πηγή : gazzetta.gr