Παναιτωλικός: Πάει Περιστέρι με Αριγίμπι στην αποστολή

Με μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα τον Αμπιόλα Ντάουντα, θα αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας (6/7 20:00) κόντρα στον Ατρόμητο ο Παναιτωλικός.

Θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνει προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία φιλοδοξεί να πάρει στον εκτός έδρας αγώνα της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ κόντρα στον Ατρόμητο ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Μάκη Χάβου, η οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα κόντρα στους «κυανόλευκους» την Κυριακή (5/7), θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς με μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα τον Αμπιόλα Ντάουντα,ο οποίος υπέστη θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αντίθετα στην διάθεση του προπονητή του τέθηκε ο Αριγίμπι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του που τον ταλαιπωρούσε με συνέπεια να συμπεριληφθεί στην αποστολή, όπως και οι Κνετ, Ταχάρ, Τζανακάκης με τους δύο τελευταίους να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων από την προηγούμενη εβδομάδα.

Τώρα έχει Στοίχημα με Live Stream* & Cash out* στα διεθνή πρωταθλήματα *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
Όσον αφορά την αποστολή των «καναρινιών» για το συγκεκριμένο ματς, αυτή αποτελείται από τους: Άλβαρες, Αριγίμπι, Καββαδία, Κέβιν, Κνετ, Κωνσταντόπουλο, Λιάβα, Λουσέρο, Μαλή, Μιμίτο, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Παρρά, Ρόσα, Ταχάρ, Τζανακάκη, Τσιγγάρα και Φερνάντεθ.