Ακρίδες η κυβέρνηση της ΝΔ για τον Πολάκη

Αρκούσε να σχολιάσει το timing της αποψινής πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην κεντρική πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου για να δώσει το στίγμα του ο Παύλος Πολάκης.

“Μετά το σύνθημα που έδωσε χθες ο Αλέξης Τσίπρας για την αντεπίθεση που πρέπει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να μην διπλώσει χρόνο αυτή η κυβέρνηση και να μην διπλασιαστούν και τριπλασιαστούν τα βάρη στο λαό έτυχε σήμερα να κάνουμε αυτή την εκδήλωση στο Αγρίνιο” είπε ο Παύλος Πολάκης και πρόσθεσε εμφατικά “ένας χρόνος της κυβέρνησης των ακρίδων που έπεσε στην πλάτη του λαού είναι υπεραρκετός για να καταλάβουν όλοι τα πολλά ψέματα στα οποία στηρίχτηκαν για να ξαναβγούν”. Επικαλέστηκε ως παραδείγματα των ψεμάτων της ΝΔ τη Συμφωνία των Πρεσπών αναφέροντας πως «λέγανε πως είναι προδοσία και τώρα τιμούν τη συμφωνία», την τραγωδία στο Μάτι «που λέγανε φταίει η Δουρου και τώρα λένε η κλιματική αλλαγή», τα μεσαία στρώματα «που στενάζουν ξανά» και τις «καλοπληρωμένες δουλειές που έγιναν 300.000 άνεργοι». «Είναι η παράταξη συνώνυμη με το παρακράτος, τους γερμανοτσολιάδες της Κατοχής, των Δικτατόρων της Χούντας, της ληστείας και της χρεοκοπίας του λαού», είπε ο κ.Πολάκης για τη ΝΔ προσθέτοντας πως «προσπαθεί να σπιλώσει αυτούς που βγάλαν τη χώρα από το πηγάδι της χρεοκοπίας».

Βασικοί ομιλητές στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, αλλά και ο πρώην ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλλης. Αμφότεροι στις ομιλίες του επικεντρώθηκαν στην οικονομία σημειώνοντας ότι η ύφεση ήρθε πριν τον κορωνοϊό και ο ΣΥΡΙΖΑ από τη μεριά του κάλεσε έγκαιρα την κυβέρνηση τα διαθέσει άμεσα τα χρήματα από το “μαξιλάρι”, που “κληροδότησε” η προηγούμενη κυβέρνηση. “Πρέπει τώρα να στηριχθούν οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι, μετά θα είναι πολύ αργά και το κόστος δυσβάστακτο. Η κυβέρνηση επιδοτεί την αναστολή της εργασίας και όχι την εργασία. Ο λαός έχει κρίση και έχει αντίληψη πως ο ένας χρόνος της κυβέρνησης χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε ύφεση ήδη από το τελευταίο τρίμηνο του 2019” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Δανέλλης.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν οι βουλευτές του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία Γ. Βαρεμένος και Θ. Μωραίτης.

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ – Πολάκης