Τα έργα ζωγραφικής του επτάχρονου Μεσολογγίτη μαθητή στην εκπομπή “κοινωνία ώρα mega”

Τα έργα ζωγραφικής του 7χρονου Μεσολογγίτη μαθητή της Α΄ τάξης του 4ου Δημοτικού σχολείου Μεσολογγίου Κερασιώτη Σεραφείμ του Φωτίου και της Αγγελικής προβάλλονται από τις 19 Μαΐου 2020 στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με το κλείσιμο της εκπομπής.

Σχεδόν καθημερινά και αδιαλείπτως στην δημοφιλή εκπομπή του MEGA «Κοινωνία ώρα MEGA» που παρουσιάζουν οι καλοί δημοσιογράφοι Νίκος Φιλιππίδης και Μπάγια Αντωνοπούλου, εδώ και 2 μήνες στο τελευταίο δίλεπτο της τηλεοπτικής εκπομπής, τα έργα ζωγραφικής του μικρού μαθητή έχουν την τιμητική τους.Σχεδόν 50 έργα του είδαν το φως της δημοσιότητας με ευμενή σχόλια και κριτικές από τους δύο δημοσιογράφους. Το έργο του μικρού Σεραφείμ προβάλει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου από τις δασκάλες και τους δασκάλους και ιδιαίτερα από την δασκάλα του Μαίρη Γιώτη. Αντίστοιχο έργο είναι σίγουρο ότι έχουν να προβάλουν πολλά παιδιά του σχολείου και φυσικά όχι μόνο στη ζωγραφική.

Πολλά συγχαρητήρια στην Διευθύντρια και σε όλους τους δασκάλους και τις δασκάλες του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου.