Παναιτωλικός: Συμφωνία με Ματσόλα για την επίθεση

Ο Αργεντινός Νικολάς Ματσόλα είναι ο «εκλεκτός» για τη θέση του φορ. Ο Παναιτωλικός έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν και βρήκε τον βασικό του στράικερ.

Ο ύψους 1.88 ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν με τα χρώματα της Ουνιόν Σάντα Φε, από την οποία πρόσφατα έμεινε ελεύθερος, έχοντας 13 συμμετοχές και 2 γκολ. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Ο’Χίγκινς, την Χιμνάσια Λα Πλάτα και την Ιντεπετιέντε. Αναμένεται στο Αγρίνιο για να υπογράψει στον Παναιτωλικό μέσα στις επόμενες ημέρες.

Who Is Who
Πρόκειται για κλασικό φορ «περιοχής» που διακρίνεται για τη δύναμή του και την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι. Ξεκίνησε από την Ιντεπεντιέντε, ενώ μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Ινστιτούτε, Χιμνάσια Λα Πλάτα και Ουνιόν, που ήταν και η προηγούμενη ομάδα του (13 ματς/2 γκολ/1 ασίστ). Tον Γενάρη του 2012 μέχρι το καλοκαίρι του 2013 ήταν στην ελβετική Λουκέρνη.
Υπήρξε διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές της πατρίδας του, το 2007 κατέκτησε με την U17 τα χάλκινο μετάλλιο στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Λατινικής Αμερικής, ενώ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του αντίστοιχου παγκόσμιου πρωταθλήματος που έγινε τότε στη Νότιο Κορέα.

πηγή : sportime.gr