Αναλυτική ενημέρωση του δήμου Αγρινίου για την Κοινωφελή Εργασία

Εφιστά την προσοχή στους ωφελουμένους της Κοινωφελούς Εργασίας ο δήμος Αγρινίου με ανακοίνωσή του. Επισημαίνει πως οι ωφελούμενοι πρώτα λαμβάνουν το συστατικό σημείωμα από τον ΟΑΕΔ και μέσα σε πέντε εργάσιμες μέρες καταθέτουν τα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά.

Αναλυτικά:
Για να υποβάλετε ηλεκτρονικά την αίτηση πατήστε εδώ.
Θα συμπληρώσετε την αίτηση  θα την  τυπώσετε θα την υπογράψετε και θα την επισυνάψετε μαζί με τα παρακάτω  έγγραφα :
Τα έγγραφα θα  σκαναριστούν όλα μαζί με την αίτηση σε ένα αρχείο

ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ

  • Αίτηση συμπληρωμένη σκαναρισμένη και υπογεγραμμένη
  • Συστατικό σημείωμα ΟΑΕΔ
  • Ευκρινές αντίγραφο των δύο όψεων της ταυτότητας
  • Υπεύθυνη δήλωση σκαναρισμένη και υπογεγραμμένη περί μη καταδίκης (προσοχή είναι διαφορετική για την κατηγορία ΥΕ και διαφορετική για τις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) (υποδείγματα υπάρχουν στην  ανακοίνωση)
  • Τα έγγραφα που να αποδεικνύουν τα τυπικά προσόντα ανάλογα με την ειδικότητα (ΒΛΕΠΕ: ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ 36500 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΟ – ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ &   ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ 36500 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΟ)

Σημ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΕ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Τελευταίο εκκαθαριστικό 2019 ή 2018
  • ΑΜΚΑ (αντίγραφο αρχικό ή φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας  τη σελίδα με το ΑΜΚΑ)
  • Αριθμός Μητρώου Ασφάλισης (ΑΜΑ) (αντίγραφο αποσπάσματος ατομικού λογαριασμού ασφάλισης ή βιβλιαρίου ΙΚΑ με τον αριθμό μητρώου ή  αντίγραφο βεβαίωσης απόδοσης αρ. μητρώου ΙΚΑ)

ΠΡΟΣΟΧΗ στην κατηγορία ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ   είναι απαραίτητο αντίγραφο βεβαίωσης απόδοσης ή προηγούμενης απογραφής αρ. μητρώου ΙΚΑ που να αναγράφεται αν είναι παλαιός ή νέος ασφαλισμένος από το τμήμα μητρώου του ΙΚΑ.

  • Αντίγραφο Λογαριασμού Τραπέζης στον οποίο είστε πρώτο όνομα

Σε κάποιες ειδικότητες τα τυπικά προσόντα  όπου δεν υπάρχει ο αντίστοιχος τίτλος αποδεικνύονται και με  εμπειρία ενός (300 ένσημα) ή τριών (900 ένσημα) ετών σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται α) βεβαίωση από το e- ΕΦΚΑ  (όχι απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης) που να φαίνονται οι εργοδότες και τα ένσημα ανά εργοδότη &  β) ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ υπογεγραμμένη και συμπληρωμένη που να αναφέρονται το διάσημα ασφάλισης , οι εργοδότες , ο αριθμός ενσήμων και με τι ειδικότητα εργαστήκατε Αντίστοιχα από τον πρώην ΟΑΕΕ αν ήσασταν ελεύθερος επαγγελματίας . (υποδείγματα υπάρχουν στην  ανακοίνωση)

Τηλ. Επικοινωνίας 2641360425, 2641360423, 2641360424, 2641360422

Επισυναπτόμενα Έγγραφα

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΠΕ ΤΕ ΔΕ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΥΕ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ 36500 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΟ – ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ 36500 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΟ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΕΝΣΗΜΑ ΙΚΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΠΡΩΗΝ OAEE