Μετά από 10 χρόνια χρόνια είδε… φως η ξεχασμένη Μαμουλάδα και ο πρόεδρός της ευχαριστεί…

Μετά από 10 χρόνια είδαν… φως οι κάτοικοι της Μαμουλάδας στη Ναύπακτο στο δρόμο που συνδέει την Κοινότητα με τον Περιφερειακό της Ναυπάκτου. Αυτό ήταν αρκετός ο πρόεδρος της Κοινότητας Μαμουλάδας Χρήστος Κόγγος να ευχαριστήσει τους αρμοδίους της Περιφέρειας.

«Από τότε που ολοκληρώθηκε ο περιφερειακός δρόμος της Ναυπάκτου και έγινε η αερογέφυρα στο δρόμο που οδηγεί στη Μαμουλάδα (προς το ναό του Αγίου Πολυκάρπου), τοποθετήθηκαν οκτώ κολώνες για νυχτερινό ηλεκτροφωτισμό που λειτούργησαν για ελάχιστο χρονικό διάστημα. Τα δέκα τελευταία χρόνια στο σκοτεινό αυτό κομβικό σημείο σημειώθηκαν τροχαία ατυχήματα και σοβαρά προβλήματα παραβατικότητας.

Οι διαμαρτυρίες των χωριανών σκόνταφταν επανειλημμένα στα πλοκάμια της γραφειοκρατίας. Τελευταία, όταν τα παράπονα έφτασαν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τόσο ο περιφερειάρχης κ. Φαρμάκης Νεκτάριος όσο και από τον αντιπεριφερειάρχης κ. Μαυρομάτης Αθανάσιος ανταποκρίθηκαν άμεσα και έλυσαν το πρόβλημα.

Τους ευχαριστούμε όλους για την ανταπόκρισή τους αυτή και ελπίζουμε και ευχόμαστε να βρίσκουμε συχνά στο δρόμο μας ανοικτόμυαλους παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα λύνουν χρόνια προβλήματα και να βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Μαμουλάδας.