Παναιτωλικός : Από «τελειωμένος» ο Παρράς στο ραντάρ της ΑΕΚ

Δικό του παιδί είναι, υποτίθεται πως θα τον στήριζε, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι ρευστά. Κάπως έτσι ο Παναιτωλικός βρέθηκε να παίρνει φέτος δύο αριστερά μπακ και να το σκέφτεται και για τρίτον. Γιατί ο Αλέξανδρος Παρράς… τέλος.

Για τους φανατικούς αναγνώστες του Sportime, σας είχαμε προϊδεάσει πολύ καιρό πριν. Από τις 20 Αυγούστου συγκεκριμένα αναφέραμε για τα ζόρια που έχει ο Παρράς και την ομάδα του Big 4 που τον κοιτάει. Παρεμπιπτόντως, ο Παναιτωλικός σε έναν χρόνο δεν παίρνει… ευρώ με τον παίκτη να μένει ελεύθερος. Γι’ αυτό και αποφάσισε να τον βάλει στον πάγο, όταν διαπίστωσε πως δεν είναι τόσο εύκολο να του επεκτείνει το συμβόλαιο, όσο πίστευε.

Το story πλέον είναι γνωστό σε όλους. Πώς ράγισε το γυαλί και πώς αντιμετωπίζεται πια ο 22χρονος αριστερός μπακ. Παρεμπιπτόντως, δύο συμμετοχές στο Κύπελλο και μία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε, αλλά στα πλέι άουτ αγωνίστηκε τρεις φορές και αυτό έκανε τη… διαφορά.

Ο Παρράς πήγε καλά και κάπως έτσι η ΑΕΚ αποφάσισε να ασχοληθεί. Στον βαθμό που ασχολούνται αυτές οι ομάδες με τους νεαρούς παίκτες. Κάνουν δηλαδή τα τηλέφωνά τους, τον βάζουν στη λίστα τους και κάποια στιγμή αποφασίζουν εάν θα προχωρήσουν στο παρασύνθημα. Προς το παρόν το τελευταίο δεν έχει γίνει, αλλά χρόνος υπάρχει…

πηγή : sportime.gr