Νοσοκομείο Αγρινίου : Υπογράφηκαν 4 προσλήψεις γιατρών για το ΤΕΠ !

4 προσλήψεις για το Αγρίνιο, 4 θέσεις (2+2) προκηρύσσονται για τα Νοσοκομεία Αγρινίου & Μεσολογγίου

Λίγες ώρες μετά την ενημέρωση της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αιτωλοακαρνανίας για τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό, υπάρχουν θετικές εξελίξεις για την περαιτέρω ενίσχυση του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Τέσσερις μόνιμοι γιατροί το αμέσως προσεχές διάστημα αναλαμβάνουν υπηρεσία στο Νοσοκομείο Αγρινίου, καθώς όπως πληροφορείται το ΑγρίνιοCulture.gr η προκήρυξη του 2018 για στελέχωση του αυτόνομου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αγρινίου, αποδίδει καρπούς. Συγκεκριμένα ένας καρδιολόγος (επιμελητής Α), ένας χειρουργός (επιμελητής Α), ένας παθολόγος (επιμελητής Β) και ένας Αναισθησιολόγος (επιμελητής Β) πιάνουν δουλειά τις επόμενες ημέρες και θα μειώσουν σε μεγάλο βαθμό το φόρτο εργασίας, που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι γιατροί των κλινικών. Σημειωτέον ότι όλες αυτές οι προσλήψεις αφορούν τις λεγόμενες ειδικότητες αιχμής, που είναι πάντα απαραίτητες σε ένα νοσοκομείο.

Πέραν τούτου, όπως πληροφορείται το ΑγρίνιοCulture.gr, στην νέα προκήρυξη που θα βγάλει το Υπουργείο Υγείας για μόνιμες θέσεις γιατρών θα συμπεριλαμβάνονται και τα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου, που έμειναν εκτός από την τελευταία προκήρυξη. Συγκεκριμένα οι θέσεις ενός Παιδιάτρου και ενός Γυναικολόγου για το Νοσοκομείο Αγρινίου και για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου ενός Καρδιολόγου και ενός Νεφρολόγου, έχουν λάβει όλες τις «ενδιάμεσες» εγκρίσεις και είναι θέμα χρόνου η τελική υπογραφή από το Υπουργείο για την έκδοση της προκήρυξης.