Ο γνώστης της Αργεντινής που παίζει μεγάλη μπάλα στο Αγρίνιο

Για όσους ψάχνουν τα μανατζερικά, όπως εγώ, θα τον έχουν πετύχει χρόνια τώρα στα μέρη μας. Ο Κώστας Χατζηψάλτης έχει κάνει αρκετές δουλειές. Κύπριος είναι, αλλά έχει τα κονέ του και εδώ. Η σχέση του με τον Παναιτωλικό άριστη και φαίνεται από το πέρασμα των χρόνων.
Γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Γιατί έβαλε την… υπογραφή του σε ένα ακόμη deal. Ο Χατζηψάλτης είναι ο άνθρωπος πίσω από τη μεταγραφή του Χοακίν Αρσούρα. Ένας ακόμη Αργεντινός πήγε στο Αγρίνιο με τον ίδιο να μεσολαβεί.

Δεν ήταν ο μοναδικός το φετινό καλοκαίρι. Ο Κύπριος agent πήγε και τον Φράνκο Μάζουρεκ και είχε εμπλακεί και στην πρώτη μεταγραφή του Αργεντινού εκεί. Επειδή είμαι εδώ για να σας λύνω τις απορίες, μπορώ να σας αναφέρω και άλλα deals του. Φαμπιάν Μουνιός, Φεντερίκο Μπράβο, Κέβιν Ιταμπέλ και Λουτσιάνο Μπάλμπι ήταν οι υπόλοιπες μεταγραφές που έκανε στον Παναιτωλικό.

Ανέκαθεν οι Μπελεβώνηδες ασχολούνταν με την αγορά της Αργεντινής. Ήταν από αυτές που γούσταραν πολύ και ένας από τους ανθρώπους τους όλα αυτά τα χρόνια είναι ο κύριος που σας αναφέρω. Οι διασυνδέσεις του εκεί πολύ καλές, αφού ασχολείται από το 2006, και αυτός είναι ο λόγος που τον εμπιστεύονται.

Παρεμπιπτόντως, στα μέρη μας έχει κάνει και ένα deal στο παρελθόν με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό του Λαουτάρο Φορμίκα. Not bad για έναν agent που εδρεύει στην Κύπρο και ασχολείται κυρίως με τις εκεί ομάδες. Αν και απ’ ό,τι μαθαίνω φέτος τα πήγε πολύ καλά εκτός συνόρων.

πηγή : sportime.gr