Παναιτωλικός : Η ρελάνς και το αίσιο φινάλε με τον Γιάκολις

Το φλερτ διήρκεσε μήνες. Ο Παναιτωλικός με το που άρχισε να κοιτάει για εξτρέμ βλέποντας ότι αποχωρούν οι Αντονί Μουνιέ και Φάρλεϊ Ρόσα, τον ήθελε διακαώς. Το Sportime, μάλιστα, είχε αποκαλύψει το φλερτ με τον Αντόνιο Γιάκολις από τις 17 Ιουλίου.

Τελικά η επιβεβαίωση ήρθε έστω και με μεγάλη καθυστέρηση. Ήταν πολλά εκείνα που μεσολάβησαν. Ο Παναιτωλικός τότε δεν μπορούσε να καλύψει οικονομικά τον παίκτη. Ο ΑΠΟΕΛ έβαζε πλάτη, είχε καλή επικοινωνία με τους Αγρινιώτες, αλλά ο Κροάτης απέρριπτε τη μία πρόταση μετά την άλλη. ΟΦΗ και Βόλος ήταν ανάμεσα σε αυτούς που του χτύπησαν την πόρτα και δεν έβγαλαν άκρη. Και στη Ριζούπολη έπεσε το όνομά του στο τραπέζι, αλλά για διάφορους λόγους οι «κυανόλευκοι» έκαναν πίσω.

Ο καιρός περνούσε, ο παίκτης δεν έβρισκε αυτό που ήθελε, ο ΑΠΟΕΛ τον πίεζε να αποχωρήσει, αλλά όλο κάπου κολλούσε η υπόθεσή του. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι για τον Γιάκολις σε προσωπικό επίπεδο με αποτέλεσμα να είναι αρνητικός και στις περισσότερες προτάσεις που του παρουσιάζονται.

Μέχρι που ήρθε η Ξάνθη, η οποία πήγε να κάνει ένα super deal. Κάπου εκεί μπήκε στο κόλπο ξανά και ο Παναιτωλικός, όπως ενημερώσαμε, ο οποίος έδινε λιγότερα χρήματα. Βλέποντας, όμως, ότι θα τον χάσει ο Παναιτωλικός την τελευταία στιγμή μάτσαρε την πρόταση των Ακριτών και τον έκανε τελικά δικό του. Ο Γιάκολις την Παρασκευή (2/10) θα βρίσκεται στο Αγρίνιο για να υπογράψει και θα γίνει πλουσιότερος κατά 100.000 ευρώ την επόμενη σεζόν.

πηγή : sportime.gr