Αφού παρέδωσε μελετητική ανωριμότητα, κάνει κριτική….

“Απέφυγε να μιλήσει για τα ανοικτά, τα κρίσιμα, τα μεγάλα θέματα που θα αλλάξουν τον παραγωγικό χάρτη της περιοχής”. Με αυτά τα λόγια σχολίασε ο Απόστολος Κατσιφάρας τα όσα είπε προ ημερών στο Μεσολόγγι ο Νεκτάριος Φαρμάκης.

Απαρίθμησε μάλιστα μια σειρά από “τα ανοικτά, τα κρίσιμα, τα μεγάλα θέματα”. Μεταξύ αυτών όμως περιέλαβε και την ανακατασκευή του παλιού Νοσοκομείου Αγρινίου. Λέγοντας μάλιστα πως “έχει ουσιαστικά εγκαταλειφθεί” από την παρούσα περιφερειακή αρχή.

Ο Απ. Κατσιφάρας όμως νομίζει ότι μπορεί να συνεχίζει να κοροϊδεύει… με το συγκεκριμένο έργο. Που το ανακοίνωσε ένα πριν τις εκλογές, χωρίς να έχει καμία μελετητική ωριμότητα. Και μας είπε ότι θα δημοπρατηθεί σε τρεις μήνες. Μόνο που έργο δεν δημοπρατήθηκε, ούτε σε τρεις μήνες, ούτε σε ενάμιση χρόνο, δηλαδή μέχρι σήμερα, γιατί δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν μελέτες.

Το πως δεσμεύονται στην Ελλάδα χρήματα (έστω κι αν αυτά είναι απλά “κουτάκια” σε κάποιο προϋοπολογισμό) χωρίς να υπάρχουν μελέτες αυτό είναι μια γενικότερη πονεμένη ιστορία, αλλά και ένα γνωστό πια προεκλογικό κόλπο, προκειμένου να μοιραστούν φύκια για μεταξωτές κορδέλες…