Η ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας στη δράση του “Άλματος Ζωής” για τον καρκίνο του μαστού

Η σημερινή ημέρα είναι μια ημέρα αφιερωμένη στη γυναίκα. Στα πλάσματα, που έχουν μάθει να αγωνίζονται. Στις γυναίκες που μάχονται και αντιμετωπίζουν με θάρρος και δύναμη τον καρκίνο του μαστού. Με αφορμή λοιπόν την ημέρα αυτή ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργος Σταράμος και μέλη της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΠΑΤΡΑΣ» συμμετείχαν στην διαδικτυακή δράση “Pink the city •Pink the web ” και φωτογραφήθηκαν φορώντας μπλουζάκια, τα οποία είχε δημιουργήσει ο Σύλλογος «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΠΑΤΡΑΣ» για το συγκεκριμένο σκοπό.

Με μία συμβολική κίνηση ύψιστης σημασίας θέλοντας να ευαισθητοποιήσουμε τους νέους, αλλά και την κοινωνία της Δυτικής Ελλάδας στο ζήτημα του καρκίνου του μαστού, δείχνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη απέναντι στη γυναίκα που νοσεί ,την αλλαγή νοοτροπίας σχετικά με τη πρόληψη και βοηθώντας το έργο του Συλλόγου να συνεχίσει να προσφέρει στήριξη στις γυναίκες που έχουν νοσήσει.

Η πρόληψη είναι στάση ζωής! Κάθε γυναίκα λοιπόν πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της και να τον αγαπά, κάνοντας του το δώρο της πρόληψης και του τακτικού ελέγχου. Ο καρκίνος του μαστού ΝΙΚΙΈΤΑΙ, αφιερώνοντας ελάχιστο από το χρόνο σου για την υγεία σου. Καμία γυναίκα δεν είναι μόνη. «Μένουμε μαζί-Νικάμε στη ζωή!»