Ερασιτέχνης Παναιτωλικός για κρούσμα κορονοϊού: “Πάνω απ’ όλα είναι η υγεία των αθλητών”

Ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός ανέστειλε προληπτικά την λειτουργία του τμήματος Βόλει για μια εβδομάδα μετά το θετικό τεστ κορονοϊού σε αθλήτρια.Η αθλήτρια που βρέθηκε θετική είναι καλά στην υγεία της και ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών, σύμφωνα με την ενημέρωση του Ερασιτέχνη.

“Ο Σύλλογος μας ενήργησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκε να αποκρύψει το γεγονός σεβόμενος την ιστορία του και την δημόσια υγεία. Πάνω απ’ όλα είναι η υγεία των αθλητών μας” τονίζεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

Αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ερασιτέχνης Παναιτωλικός:
“Σήμερα ενημερώθηκε ο Σύλλογος μας από κηδεμόνα αθλήτριας μας ότι μετά από εξέταση βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Άμεσα θέσαμε σε εφαρμογή το σχέδιο του ΕΟΔΥ και προβήκαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.Πάνω απ’ όλα είναι η υγεία των αθλητών μας. Η αθλήτρια μας είναι καλά στην υγεία της και ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών.
Ο Σύλλογος μας ενήργησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκε να αποκρύψει το γεγονός σεβόμενος την ιστορία του και την δημόσια υγεία.Αναστείλουμε προληπτικά την λειτουργία του τμήματος για μια εβδομάδα αν και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ ήταν ότι δεν συντρέχει τέτοιος λόγος.

Με εκτίμηση το ΔΣ του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ”