2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου : Δωρεά laptops από την “Alstom”

Ευχαριστούμε θερμά τoν κ. Βλάχο Σταύρο Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας “Alstom”, για την πολύτιμη χορηγία πέντε φορητών Η/Υ υψηλής τεχνολογίας στο σχολείο μας και για την παροχή σταθερών Η/Υ και άλλου υλικού στο προσεχές μέλλον.

Ένα από τα εργαστήριά μας όντως απαρχαιωμένο τεχνολογικά, θα εκσυγχρονιστεί καιθα διευκολυνθεί η εκπαιδευτική διαδικασία ανταποκρινόμενο στα σύγχρονα απαιτητικά προγράμματα προς όφελος όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Σας γνωρίζουμε επίσης, ότι οι Η/Υ θα διατεθούν προσωρινά σε μαθητές μας που δεν έχουν συσκευή για να έχουν πρόσβαση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέχρι τη λήξη της.

Στα Επαγγελματικά Λύκεια ο εργαστηριακός εξοπλισμός είναι προαπαιτούμενο, αφενός μεν για τη σύνδεση θεωρίας-πράξης και αφετέρου για την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των μαθητών στις δεξιότητες που απαιτεί ο τομέας Πληροφορικής και γενικότερα η εκπαιδευτική διαδικασία στην ψηφιακή εποχή.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω την εκπαιδευτικό που υπηρέτησε στο σχολείο μας κατά το σχολικό έτος 2019-20 και μεσολάβησε για την χορηγία.