Εντείνεται η ανησυχία για τα κρούσματα στους υγειονομικούς του Αγρινίου

23 νέα κρούσματα κατέγραψε χθες ο ΕΟΔΥ στην Αιτωλοακαρνανία. Τα νέα κρούσματα ανεβάζουν το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων που εντοπίστηκαν από τις αρχές Νοεμβρίου σε περίπου 400, δείχνοντας ότι παρά το lockdown η πανδημία σε τοπικό επίπεδο έχει σταθεροποιηθεί σε υψηλότερες καταγραφές ως προς τον ημερήσιο αριθμό των κρουσμάτων σε σχέση με τις αρχές Νοεμβρίου και το διάστημα πριν το lockdown.

Εντωμεταξύ παραμένει ανησυχητική η κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου αναφορικά τόσο με τα κρούσματα που εντοπίζονται στο προσωπικό του Νοσοκομείου, όσο και με τον αριθμό των νοσηλευομένων στην κλινική covid. Χθες επιβεβαιώθηκε ένα ακόμη κρούσμα σε ιατρό του Νοσοκομείου Αγρινίου καθώς επίσης και σε τρεις νοσηλεύτριες, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες σε 20 περίπου.

Την ίδια ώρα ο αριθμός των νοσηλευομένων στην κλινική covid του Αγρινίου παραμένει σταθερά πάνω από 20 -έχουν φτάσει και 25- ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν γίνει και διακομιδές προς το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, καθώς και προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.