Τρέχει και δε φτάνει το ένα και μοναδικό συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ

Χωρίς ρεύμα για επτά ώρες Βαρειά Τριχωνίδας
Αγανακτισμένοι κάτοικοι απευθύνθηκαν ακόμη και στην Αστυνομία

Για επτά ολόκληρες ώρες έμεινε η Βαρειά Τριχωνίδας χωρίς ρεύμα το απόγευμα της Κυριακής 13/12. Οι κάτοικοι του χωριού επικοινώνησαν με το τηλεφωνικό κέντρο δήλωσης βλαβών της ΔΕΗ, ωστόσο οι ώρες περνούσαν και η βλάβη που εμφανίστηκε στο δίκτυο της περιοχής παρέμεινε.

Μάλιστα για να αποκατασταθεί η βλάβη έγινε προσπάθεια ακόμη και μέσω του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας, το οποίο απευθύνθηκε ακόμη και στην Αστυνομία. Η καθυστέρηση που υπήρξε στην αποκατάσταση της βλάβης ήταν πολύωρη, αφού έγινε στις 11 το βράδυ, ενώ η βλάβη είχε σημειωθεί στις 4 το μεσημέρι.

Αιτία της καθυστέρησης ήταν το γεγονός ότι την ίδια μέρα παρουσιάστηκαν και λόγω της κακοκαιρίας, αρκετές βλάβες στο δίκτυο σε διάφορες περιοχές του Θέρμου, αλλά και τη Μακρυνεία, με αποτέλεσμα το συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, να τρέχει και να μην φτάνει…

Η ρίζα του κακού όμως είναι ότι υπάρχει ένα μόνο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, που καλύπτει με τεράστια περιοχή, έτσι όταν παρουσιαστούν περισσότερες από μια – δύο βλάβες, η καθυστέρηση στην αποκατάσταση του προβλήματος είναι δεδομένη.