Επίσκεψη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

Επίσκεψη πραγματοποίησαν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, όπου μοίρασαν δώρα και ευχές σε όλα τα παιδιά.

Τα μέλη του Συλλόγου, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, συνομίλησαν σε πολύ θερμό κλίμα με το διδακτικό προσωπικό και το Διευθυντή του Ειδικού Σχολείου κο Νίκο Δεληγιάννη για τις ανάγκες της σχολικής τους μονάδας η οποία συστεγάζεται με το 9ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.

Ο Σύλλογος έδωσε συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Ειδικού Σχολείου για την αφοσίωση τους στις ανάγκες των παιδιών και των κηδεμόνων τους και τη φροντίδα με την οποία ντύνουν την καθημερινότητά τους, συμβάλλοντας έτσι στην άρση του κοινωνικού και εκπαιδευτικού αποκλεισμού των παιδιών. Η προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά οι εκπαιδευτικοί σε συνεργασία με τα ίδια τα παιδιά δείχνει το υψηλό επίπεδο που λειτουργεί το συγκεκριμένο σχολείο. Ταυτόχρονα εξήρε τη χρησιμότητα του θεσμού του Ειδικού Σχολείου σε συνδυασμό με το 9ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου με το οποίο συστεγάζονται ως προς την αλληλεπίδραση των μαθητών των δύο σχολείων μέσα από τις δράσεις που από κοινού οργανώνονται.

Επίσης μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά και όλοι συγκινήθηκαν ιδιαίτερα βλέποντας τα μικρά προσωπάκια να λάμπουν από χαρά ενώ μαζί με τις δασκάλες τους ευχήθηκαν και αυτά με τη σειρά τους Χρόνια Πολλά με Υγεία και Αγάπη.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή και το προσωπικό του 1ου Ειδικού Σχολείου Αγρινίου για τη θερμή υποδοχή και εύχεται σε όλους Καλές Γιορτές με Υγεία!