Παναιτωλικός : Στην Ελλάδα ο Μπαρμπόσα

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος ώστε ο Ελντερ Μπαρμπόσα να γίνει παίκτης του Παναιτωλικού, αφού εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται ξανά στη χώρα μας για λογαριασμό των «κυανοκίτρινων». Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι γνώριμός μας από τη διετή θητεία του στην ΑΕΚ και από καιρό βρίσκονταν στην «εξίσωση» της ομάδας.

Η αποχώρησή του από τη Χατάισπορ άνοιξε τον δρόμο για την επίτευξη συμφωνίας και από το πρωί το νερό μπήκε στο αυλάκι, όταν και επήλθε προφορική συμφωνία.

Ο 33χρονος «πέταξε» το μεσημέρι από την πατρίδα του και με ενδιάμεσο σταθμό το Μιλάνο έφτασε, μαζί με τον μάνατζέρ του, λίγο πριν τις 10 το βράδυ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Εκεί τον περίμενε ο Μάκης Μπελεβώνης και μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας ξεκίνησαν για το Αγρίνιο, οπότε και αύριο (14/1) αναμένεται να ανακοινωθεί».

Το gazzetta.gr τον «υποδέχθηκε» στο αεροδρόμιο και εκείνος έστειλε το… μήνυμά του. «Χαίρομαι που βρίσκομαι ξανά στην Ελλάδα. Θέλω τον Παναιτωλικό να πηγαίνει καλά και για αυτό ήρθα. Οχι να βρίσκεται χαμηλά», μας είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα στάθηκε και στην παρουσία του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ομάδας, καθώς οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή τους παρουσία στην Ενωση. «Ξέρω τον κόουτς και είμαι εδώ για να βοηθήσω», σχολίασε με νόημα.

Από σήμερα λοιπόν ο διεθνής ακραίος μπαίνει στην αγωνιστική «πραγματικότητα» του Παναιτωλικού και μάλιστα η συμφωνία των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

πηγή : gazzetta.gr