Στον Εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη φονική ληστεία στο Χαλκιόπουλο

Στον Εισαγγελέα Αγρινίου προσήχθησαν σήμερα το πρωί οι τρεις συλληφθέντες για την φονική ληστεία σε βάρος ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στο Χαλκιόπουλο του Δήμου Αμφιλοχίας.

Οι φερόμενοι ως δράστες δια των συνηγόρων τους αρνούνται τις κατηγορίες που τους απευθύνονται για σύσταση συμμορίας και ληστεία κατά συναυτουργία, από την οποία προήλθε ο θάνατος του 91χρονου άνδρα.

Οι συλληφθέντες θα πάρουν προθεσμία, για να λάβουν γνώση της δικογραφίας -που ο σχηματισμός της ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ- και ακολουθώς θα απολογηθούν ενώπιον των δικαστικών Αρχών.

Ο ένας εκ των φερόμενων δραστών είναι ανιψιός του 91χρονου και οι άλλοι δύο (αδέρφια μεταξύ τους) γείτονες του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνήγορος δύο εκ των συλληφθέντων έκανε λόγο για μεγάλη παρεξήγηση με θύμα τους εντολείς του. Ισχυρίστηκε δε, ότι οι εντολείς του δεν είχαν καμία σχέση γειτονείας με τους ηλικιωμένους, καθώς το κατάστημα που διατηρούν στο Χαλκιόπουλο, όπως είπε χαρακτηριστικά, απέχει 200 μέτρα από το σπίτι των ηλικιωμένων.