Σε καταστήματα του Αγρινίου η Μ. Σαλμά για την πρεμιέρα του λιανεμπορίου

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, Σωκράτη Κωστίκογλου, την Πρόεδρο του Σωματείου Κουρέων και Κομμωτών Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σωτηροπούλου και υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 εμπορικές επιχειρήσεις του Δήμου Αγρινίου, με αφορμή το άνοιγμα των καταστημάτων μετά την άρση των μέτρων που είχαν επιβληθεί για τον περιορισμό της διάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, η κ. Σαλμά υπογράμμισε την σημασία επαναλειτουργίας της αγοράς με την τήρηση όλων των προστατευτικών μέτρων, σημειώνοντας την ανάγκη να μην υπάρξουν νέα πισωγυρίσματα.

«Το άνοιγμα των καταστημάτων αποτελεί το δεύτερο βήμα επιστροφής στην κανονικότητα μετά την επαναλειτουργία των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων, αλλά και ένα σημαντικό βήμα για την τοπική οικονομία. Για τον λόγο αυτό, οφείλουμε όλοι να τηρήσουμε ευλαβικά τα μέτρα προφύλαξης, ώστε να μην επανέλθουμε σε κατάσταση αδράνειας που θα επιφέρει νέες πληγές στην οικονομία μας. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στέκει στο πλευρό της τοπικής αγοράς και της τοπικής κοινωνίας, γνωρίζοντας πως με πειθαρχία και συνέπεια, μπορούμε να κερδίσουμε το διπλό μεγάλο στοίχημα της δημόσιας υγείας και της λειτουργίας της αγοράς. Θα είμαστε καθημερινά παρόντες, στο πλευρό των εμπορικών επιχειρήσεων και των καταναλωτών του τόπου μας, για να ενημερώνουμε, να ελέγχουμε, να προστατεύουμε» ανέφερε σε δηλώσεις της η κ. Σαλμά, καλώντας το αγοραστικό κοινό να στηρίξει τις τοπικές επιχειρήσεις.