Παναιτωλικός: Τα ζόρια έγιναν ακόμα περισσότερα

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Παναιτωλικός ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα (22/2) για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Παναιτωλικός βγήκε βαθμολογικά τουλάχιστον ζημιωμένος από το αποτέλεσμα της Ριζούπολης, καθώς η Λαμία νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 και «καβάλησε» τους Αγρινιώτες στην βαθμολογία της Super League 1.

Προφανώς ένα αποτέλεσμα που ζορίζει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, με δεδομένο πως η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα βρίσκεται πλέον, στην προτελευταία θέση με μόλις πέντε πόντους διαφορά από την ΑΕΛ και με δύο ματς περισσότερα. Αρχίζει δηλαδή και σφίγγει ο κλοιός, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα «καναρίνια» θα ταξιδέψουν την επόμενη εβδομάδα στη Λάρισα για το ματς με τους Θεσσαλούς. Το οποίο ενδεχομένως να κρίνει πολλά για τα πλέι άουτ που έρχονται.

Ο Τραϊανός Δέλλας καταστρώνει τα πλάνα του, γνωρίζοντας πως με νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό το κλίμα θα αλλάξει άρδην. Ωστόσο, αντιλαμβάνεται πως ουσιαστικά τα τρία τελευταία ματς είναι και τα καθοριστικά. Με ΑΕΛ εκτός έδρας, με Βόλο εντός και με Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Στα αγωνιστικά, ο «Κολοσσός» μετράει μια επιστροφή κι αυτή έχει να κάνει με τον Μανώλη Τζανακάκη ο οποίος έλειψε στην προηγουμένη αναμέτρηση με τον Άρη λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Ο Έλληνας μπακ έλαβε κανονικά μέρος στην σημερινή προπόνηση και υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Δεν υπολογίζονται οι Μανθάτης, Γιάκολις, Καρασαλίδης, Ματσόλα και Λιάβας για λόγους τραυματισμού.

πηγή : sportime.gr