Η “πληρωμένη” απάντηση του Καψάλη σε Παπαναστασίου

“Εξεράγη” ο Γ. Παπαναστασίου με την τοποθέτηση της Χριστίνας Σταρακά και την χαρακτήρισε παραφωνία στο κλίμα που είχε διαμορφωθεί στη συζήτηση για το Πανεπιστήμιο στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου, ενώ την κατηγόρησε και για λαϊκισμό.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που η Χριστίνα Σταρακά μιλά σαν να είναι ένα ιδιώτης που χθες αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική… Τοποθετείται έτσι πολύ συχνά και υπ’ αυτή την έννοια “έκρηξη” του Γ. Παπαναστασίου ήταν, αν όχι παραφωνία, σίγουρα περιττή.

Την έκρηξη του Δημάρχου σχολιάσε ο Π. Καψάλης με μια “πληρωμένη” απάντηση. “Είμαστε τοπική αυτοδιοίκηση και πρέπει να διεκδικούμε με οποιονδήποτε τρόπο τα συμφέροντα του τόπου μας. Δεν είμαστε εκλεγμένοι εδώ για να φοβόμαστε να μην τσαλακωθεί το πολιτικό μας προφίλ και δεν σπάσουμε αυγά με την εκάστοτε κυβέρνηση. Και ο κ. δήμαρχος με τον τρόπο που αντέδρασε στα λεγόμενα της επικεφαλής μας, καλό θα ήταν να κάνει αυτό τον τρόπο αντίδρασης εκεί που πρέπει, στα Υπουργεία και στον Υπουργό” είπε χαρακτηριστικά ο Π. Καψάλης και πρόσθεσε “γιατί, για αυτό έχουμε εκλεγεί. Δεν είμαστε εδώ να χρησιμοποιούμε την τοπική αυτοδιοίκηση για την πολιτική μας εξέλιξη και για σκαλοπάτι για άλλες διεκδικήσεις…”.