Παναιτωλικός: To… reunion του Εντινγκά με τα σουπερλιγκάτα γκολ

Ο Κονγκολέζος μέσος έβαλε την σφραγίδα του στη μεγάλη νίκη των «καναρινιών» κόντρα στον Παναθηναϊκό και μας…ταξίδεψε κάποια χρόνια πίσω. Το SDNA έχει τις λεπτομέρειες.
Λένε πως η νίκη έχει πολλούς πατέρες και η ήττα είναι ορφανή.

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως και σε ό,τι έχει να κάνει με το πολύτιμο «τρίποντο» που πήρε ο Παναιτωλικός στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό και του δίνει άλλο…αέρα στο «Survivor» και στον αγώνα της επιβίωσης στη Super League, κρίθηκε από το γκολ που στην ούγια έφερε την υπογραφή του Ντελβίν Εντινγκά.

Αφού συστήθηκε στους φίλους της αγρινιώτικης ομάδας στο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αγωνιζόμενος ως αλλαγή για 11 λεπτά, ο Κονγκολέζος μέσος εμφανίστηκε στη δεύτερη συμμετοχή του για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα των «καναρινιών» κι έβγαλε…ασπροπρόσωπο τον Τραϊανό Δέλλα για την εμπιστοσύνη του.Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής πέτυχε το «χρυσό» – γκολ της νίκης και συνδέθηκε ξανά τα με τα δίχτυα σε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος έπειτα από έξι χρόνια!

Η τελευταία φορά που είχε σκοράρει στη Super League ήταν ως παίκτης του Ολυμπιακού κόντρα στον Πλατανιά σε παιχνίδι που έληξε 2-1 υπέρ της πειραϊκής ομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης».Ο Εντινγκά σημείωσε το πρώτο από τα δύο γκολ των «ερυθρόλευκων» ενώ επί τη ευκαιρία να σημειώσουμε πως εκείνη την σεζόν (2014-15) είχε πετύχει ένα ακόμα γκολ και συγκεκριμένα στο ματς με αντίπαλο την Γιουβέντους για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σημειωτέων πως πριν από το γκολ που πέτυχε το βράδυ της Δευτέρας (22/2) και έριξε στο…καναβάτσο τον Παναθηναϊκό, είχε σκοράρει για τελευταία φορά ως παίκτης της Σίβασπορ στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπούρσασπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα με το ημερολόγιο να γράφει τότε 2 Μαρτίου 2019.

πηγή : sdna.gr