Στην πίστα Κανόε-Καγιάκ στον Εύηνο ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας

Επί τάπητος η χρηματοδότηση και αξιοποίηση των αθλητικών υποδομών
Ντ.Τσουκαλάς: «Βούλησή μας η πίστα μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς του αθλήματος»

Την πίστα Κανόε-Καγιάκ στον οικισμό Χάνι Μπανιά επισκέφθηκαν σήμερα ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Ναυπακτίας κ.Ντίνος Τσουκαλάς και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ κ.Γιάννης Κόλιας, παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βλαχομάνδρας κ.Βασίλη Κωστούλα.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη έρχεται ως συνέχεια της συνεργασίας που έχει εκκινήσει μεταξύ του Δήμου Ναυπακτίας, του Δήμου Θέρμου, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, της Ομοσπονδίας και της Διοίκησης του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου προκειμένου, με τη συνδρομή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη χρηματοδότηση των εγκαταστάσεων και την αξιοποίηση των αθλητικών υποδομών.

Ο Αντιδήμαρχος κ.Τσουκαλάς δήλωσε σχετικά: «Βούληση της δημοτικής αρχής είναι, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους, να αξιοποιήσουμε και να αναδείξουμε την ολυμπιακών προδιαγραφών πίστα Κανόε-Καγιάκ που βρίσκεται στο Χάνι Μπανιά, με σκοπό τη διοργάνωση αγώνων πανελλήνιου, αλλά και διεθνούς επιπέδου. Θυμίζουμε πως πρόκειται για τη μοναδική υποδομή του είδους στη χώρα στο φυσικό της χώρο, σε ποτάμι. Η συγκεκριμένη πίστα και ο οικισμός μπορούν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς του αθλήματος με πολλαπλά οφέλη για τον τόπο μας, τουριστικά και οικονομικά».