Κνετ: «Έκαψα το χέρι μου γιατί τρόμαξα όταν είδα ξαφνικά τον… σκύλο μου»

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Κρίστοφερ Κνετ, εξήγησε πως προήλθε ο τραυματισμός του στο χέρι, μετά το ψήσιμο μίας… μπριζόλας.

Ο Κρίστοφερ Κνετ έπαθε έγκαυμα στην προσπάθειά του να ψήσει μία… μπριζόλα, κάτι που τον άφησε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός.Ο 30χρονος πορτιέρο, μιλώντας στην Kronen Zeitung, εξήγησε πως… κατάφερε να τραυματιστεί με αυτόν τον παράξενο τρόπο, τονίζοντας πως τρόμαξε από τον… σκύλο του.

«Τρόμαξα υπερβολικά γιατί είδα ξαφνικά πίσω μου τον σκύλο μου. Κι αμέσως έριξα το καυτό λάδι από το τηγάνι στο αριστερό χέρι μου. Μαγειρεύω καλά, αλλά μετά από αυτό μου κόπηκε η όρεξη. Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα παίξω στο ματς της Κυριακής (ΑΕΛ-Παναιτωλικός, 28/2, 17:15). Οι αλοιφές έχουν γίνει οι καλύτεροί μου φίλοι», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας τη φετινή σεζόν έχει απουσιάσει δύο φορές από την βασική ενδεκάδα του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα, με τον οποίο μετράει 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας κρατήσει έξι φορές ανέπαφη την εστία του. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Νίκος Μελίσσας.

πηγή : sportime.gr