Παναιτωλικός : Προβληματισμός για τη σταθερότητα

Δεν το κρύβουν στην ΠΑΕ Παναιτωλικός πως το πρόγραμμα των πλέι άουτ δεν τους άρεσε. Αλλιώς ήθελαν κάποια πράγματα, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και στο Αγρίνιο είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους.

Τον τελευταίο καιρό, όμως, ένα από τα σημαντικότερα θέματα συζήτησης έχει να κάνει με τη σταθερότητα της ομάδας. Ο Παναιτωλικός δεν πείθει και οι άνθρωποί του ψάχνουν τον λόγο. Ακόμα και μέσα στο ίδιο ματς μπορεί να παρουσιάσει άλλη εικόνα με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το 1-2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκεί που για σχεδόν ένα ημίχρονο έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα και μετά έπεσε ο γενικός.

Τόσο σε ομαδικό επίπεδο όσο και σε ατομικό ζητείται σταθερότητα. Αυτό είναι που πρέπει να έχουν οι Αγρινιώτες στα πλέι άουτ και το τονίζουν. Στην πρεμιέρα με τη Λαμία, άλλωστε, τα λάθη δεν συγχωρούνται. Με το καλημέρα ο Παναιτωλικός δίνει ένα από τα πιο σημαντικά ματς αυτής της σειράς αγώνων. Άπαντες γνωρίζουν ότι με νίκη όλα αλλάζουν φυσικά και κυρίως η ψυχολογία των παικτών. Υπενθυμίζεται πως στην ίδια διαδικασία πέρυσι η ομάδα -τότε- του Μάκη Χάβου είχε συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλον.

πηγή : sportime.gr