Ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου για την επαναλειτουργία της αγοράς

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου μετά την χθεσινή απόφαση της Κυβέρνησης για Άνοιγμα των μικρών επιχειρήσεων του Λιανικού Εμπορίου στις 5-4-2021 θέλει να ενημερώσει τους συναδέλφους αλλά και τους καταναλωτές για τον τρόπο λειτουργίας της Αγοράς.

Προς αποφυγή σύγχυσης των καταναλωτών αλλά και των συναδέλφων θέλουμε να επισημάνουμε ότι με κανόνες θα ανοίξουν τη Δευτέρα στις 5 Απριλίου τα καταστήματα λιανεμπορίου με χρήση κωδικού στο 13032 και μόνο για μια φορά την ημέρα για αγορές με παράδοση εκτός(clickaway ) ή εντός του καταστήματος (click in shop) κατόπιν ΡΑΝΤΕΒΟΥμε το κατάστημα και με διάρκεια ως τρεις ώρες συνολικά.
Έχειανακοινωθεί ότι θα εφαρμόζονται αυστηροί κανόνες και αυτοί πρέπει να τηρηθούν από όλους μας για να είμαστε υγιείς και να παραμείνουμε ανοιχτοί.

Οι επιχειρήσεις της Αγοράς έχουν αποδείξει στην πράξη και για όσο διάστημα παρέμειναν ανοιχτές σε όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης μέχρι σήμερα ότι είναι ΑΣΦΑΛΗΣ προορισμός γιατί οι συνάδελφοι έμποροι,οι εργαζόμενοι και οι καταναλωτές τηρήσαμε με αυστηρό τρόπο τα προβλεπόμενα υποχρεωτικά μέτρα προστασίας για τη δημόσια υγεία. Με τον ίδιο υπεύθυνο τρόπο θα εξακολουθήσουμε να το κάνουμεκαι τώρα.

Θα επανέλθουμε με νέα ενημέρωση για περισσότερες διευκρινίσεις και θα ανακοινώσουμε και το προσωρινό ωράριο λειτουργίας.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.