Έτοιμος για την αξιολόγησή του ο Παπαδόπουλος

«Θα κριθούμε από το τελικό αποτέλεσμα» έγραψε στα social media o διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Πάνος Παπαδόπουλος, με αφορμή το γεγονός ότι το Νοσοκομείο Μεσολογγίου έχει ήδη εκπονήσει και καταθέσει το επιχειρησιακό του σχέδιο για τα επόμενα χρόνια. Ένα σχέδιο με συγκεκριμένη στοχοθεσία ότι μόνο για τα θέματα που αφορούν στενά τις υπηρεσίες υγείας προς τους ασθενείς, αλλά και για θέματα που έχουν να κάνουν με τα διοικητική και οικονομική λειτουργία, με τον εξοπλισμό του Νοσοκομείου, την εν γένει συντήρηση των εγκαταστάσεων και πολλά άλλα.

Μάλιστα ο Π. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Νοσοκομείου που συνέταξαν το συγκεκριμένο σχέδιο, κάτι που έχει και αυτό τη σημασία του. Πρώτον, γιατί δεν ανατέθηκε σε ιδιώτη, άρα υπήρξε εξοικονόμηση και δεύτερον γιατί προέκυψε αυτό το σχέδιο από ανθρώπους που γνωρίζουν από μέσα το Νοσοκομείο. Το επιχειρησιακό σχέδιο είναι για το Υπουργείο Υγείας και ένα από τα βασικότερα κριτήρια του Υπουργείου Υγείας για την αξιολόγηση των διοικητών. Επομένως, όχι τυχαία ο Πάνος Παπαδόπουλος λέει ότι θα κριθεί από το τελικό αποτέλεσμα…

Βρίσκεται ήδη τέσσερα χρόνια στο τιμόνι του Νοσοκομείου και παρά το γεγονός ότι η θητεία του έχει λήξει, συνεχίζει λόγω της πανδημίας και πιθανότατα επειδή η εικόνα που εκπέμπει το Νοσοκομείο είναι συνεχώς βελτιούμενη, παρά τις δυσκολίες της εποχής.