“Η Σταρακά ακολουθεί τη γραμμή της Πάτρας” λένε οι φοιτητές του ΔΠΠΝΤ

Στο άρθρο τους οι φοιτητές του καταργημένου Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογών ζητούν από το πολιτικό προσωπικό της περιοχής την παρέμβασή του για να μην προχωρήσει το σχέδιο αναδιάρθρωσης του Πανεπιστημίου και να επανιδρυθεί το Τμήμα τους.

Ωστόσο έχει κάποιο ενδιαφέρον ότι ορισμένους αιρετούς της περιοχής, σε αντίθεση με κάποιους άλλους, δεν παραλείπουν να τους ευχαριστήσουν για την έως τώρα στάση τους. Συγκεκριμένα ευχαριστούν τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Δ. Κωνσταντόπουλο, τον Περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη και το Δήμαρχο Γ. Παπαναστασίου.

Περισσότερο ενδιαφέρον έχουν όμως τα σχόλια που κάνουν οι φοιτητές του ΔΠΠΝΤ για τη στάσης της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά. Λένε συγκεκριμένα ότι “απέδειξε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ότι εσκεμμένα ή μη,
α. ακολουθεί τη γραμμή της Πάτρας
β. δεν έχει γνώσεις πάνω στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς ζήτησε την ίδρυση 8 και 9 τμημάτων Γεωπονικής την ώρα που ο κ. Συρίγος ανέφερε ότι και τα 6 θεωρούνται υπερβολή στην απάντηση επερώτησης του κ.Βαρεμένου,
γ. χρησιμοποιούσε το ζήτημα επανίδρυσης τΔΠΠΝΤ για λόγους αντιπολίτευσης προς τον Δήμαρχο καθώς στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν ψήφισε υπέρ της επανίδρυσης του τΔΠΠΝΤ”