Stylishness vraxoritiki

Έγραψε, όπως λέμε στην καθομιλουμένη, το σχόλιο του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τίμου Παπανικολάου για την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου ανακοίνωσε στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου ότι θα επισκεφτεί χθες την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να την καλέσει στο Αγρίνιο την 11η Ιουνίου και να της εγχειρήσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για καθιέρωση της επετείου απελευθέρωσης του Βραχωρίου ως τοπικής αργίας και ο Τίμος Παπανικολάου πρότεινε, αν προσκληθεί και η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» να της εγχειρήσουμε και κάποιο μοντέλο παραδοσιακής φορεσιάς της περιοχής μας.

Όπως και να το κάνουμε οι εμφανίσεις της Γιάννας Αγγελοπούλου στην παρέλαση της επετείου της 25ης Μαρτίου, αλλά και κατά την υποδοχή του Πρίγκηπα Καρόλου στην Εθνική Πινακοθήκη έγιναν viral και πηγή έμπνευσης για πολλών ειδών σχόλια. Βέβαια η Γιάννα δεν παύει να είναι η Γιάννα… Σιγά μη δεχθεί από εμάς, τους ταπεινούς, εδώ στο Αγρίνιο στυλιστικές συμβουλές… Αυτή την παράμετρο μάλλον την ξέχασε ο Τίμος Παπανικολάου.