Κλειστά τμήματα σε τρία Λύκεια της Αιτωλοακαρνανίας

Τμήματα σε τρία Λύκεια της Αιτωλοακαρνανίας θα παραμείνουν κλειστά και τις επόμενες ημέρες μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων. Πρόκειται για Λύκεια σε Αγρίνιο, Ναύπακτο και Βόνιτσα. Μάλιστα σύμφωνα με την πλατφόρμα του Υπουργείου στο ΕΠΑΛ Βόνιτσας υπάρχει αναστολή της δια ζώσης εκπαίδευσης στο σύνολο του σχολείου.

Σήμερα κατά την επιστροφή τους στο σχολείο μετά το Σαββατοκύριακο οι μαθητές οφείλουν να προσκομίσουν εκ νέου αρνητικό self test, ενώ στην περίπτωση που είναι θετικό πρέπει να υποβάλουν σχετική ενημέρωση στην πλατφόρμα του Υπουργείου Υγείας για να κάνουν μοριακό τεστ.

2ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΑΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Γενικής Παιδείας (Κ-Φ-Π) (Β Τάξη), Β2 Πληροφορικής (Β Τάξη), Β5 Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας (ΒΥ5 Κ-Φ) (Β Τάξη) από 14/4 έως και 27/4
1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΓΕΛΑΟΣ Ο ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΣ Α-3 (Α Τάξη), Α3-ΓΑΛΛΙΚΑ (Α Τάξη) από 15/4 έως και 28/4
1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΑΛ ΒΟΝΙΤΣΑΣ 28/04/2021

Διπλασιάστηκαν τα Λύκεια με κρούσματα
Διπλασιάστηκαν από την Παρασκευή τα Λύκεια στα οποία επιβεβαιώθηκαν κρούσματα κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να έχει τεθεί από σήμερα Δευτέρα σε μερική ή ολική αναστολή, η δια ζώσης λειτουργία. Συγκεκριμένα, ενώ την Παρασκευή τα Λύκεια με κορωνοϊό ήταν 57, ήδη μέχρι χθες το βράδυ στην πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας έχουν δηλωθεί 117 Λύκεια.