Τουρκικά αντίποινα στην αργία της 11ης Ιουνίου

Αυτά κάνουμε στο Αγρίνιο και μας την πέφτουν οι Τούρκοι… Τι το θέλαμε ξαφνικά να θυμηθούμε την επέτειο απελευθέρωσης του Βραχωριού και να την κάνουμε αργία; Τα τουρκικά αντίποινα… εισέπραξε χθες η ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου με το χακάρισμα που «έφαγε» από τα κυβερνομεμέτια.

Μας στοχοποίησαν λοιπόν, λέει το ρεπορτάζ, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο του τελευταίους μήνες. Ευτυχώς υπάρχει ο θείος Τζο… γιατί περίπου την ίδια ώρα, που οι Τούρκοι χακάρανε την ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου, οι αμερικανικές αρχές κοινοποιούσαν και επίσημα στις τουρκικές ότι τους πέταξαν οριστικά και αμετάκλητα έξω από το πρόγραμμα των F-35. Είδατε τι κάνει το «ό,τι χρειαστείς πάρε τηλέφωνο»…; Τέτοια κουβέντα όμως ο Μητσοτάκης δεν την είπε ποτέ στον Παπαναστασίου, την είπε όμως ο Μπαϊντενόπουλος στον Κυριάκο…

Πάντως, πέρα από την πλάκα, καλός ο ψηφιακός μετασχηματισμός, χρειάζεται όμως και κυβερνοασφάλεια. Και σε αυτό το κομμάτι έχουμε ακόμη μεγαλύτερο έλλειμμα, αν κρίνουμε όχι από το χακάρισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου, αλλά σε άλλους κυβερνητικούς φορείς.