Το όψιμο ενδιαφέρον του Απ. Κατσιφάρα για τα πανεπιστημιακά Τμήματα του Αγρινίου

Και όμως ο πρώην Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας επισκέφθηκε τα πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου.

Αυτή, αν δεν μας διαφεύγει κάποια άλλη επίσκεψη, ήταν η πρώτη του Απ. Κατσιφάρα στους χώρους του Πανεπιστημίου Πατρών στο Αγρίνιο. Τα εννέα περίπου χρόνια που ο Απ. Κατσιφάρας ήταν περιφερειάρχης δεν πρόλαβε να τα επισκεφθεί… Ούτε όταν υπήρχε η διαβούλευση για το νόμο Γαβρόγλου, που τελικά άλλαξε άρδην το χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης συνολικά στη χώρα με τη συγχώνευση πανεπιστημίων και ΤΕΙ. Τότε ο Απ. Κατσιφάρας ασχολούνταν με τη Νομική της Πάτρας.

Στο Αγρίνιο όμως ο Απ. Κατσιφάρας μεταξύ άλλων είχε συνάντηση και με το φοιτητικό σύλλογο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων. Γιατί όμως δεν πήγε να συναντήσει ο πρώην Περιφερειάρχης και τους φοιτητές του ΔΠΠΝΤ, που ο κ. Γαβρόγλου τους κατήργησε επί των ημερών του στην Περιφέρεια; Τι θα μπορούσε να τους πει, ότι ασχολούνταν αποκλειστικά με τη Νομική Πάτρας και όχι ένα πραγματικό Τμήμα, με πιστοποιημένο πρόγραμμα σπουδών, με πραγματικούς φοιτητές, που ο κ. Γαβρόγλου αποφάσισε με το έτσι θέλω να τους καταργήσει…;

Είναι τόσο όψιμο το ενδιαφέρον του Απ. Κατσιφάρα για τα πανεπιστημιακά Τμήματα του Αγρινίου, που η επίσκεψή του συνιστά πρόκληση.