Η καταγγελία για τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και το «συμμάζεμα» που επιχειρεί η 6η ΥΠΕ

«Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο υπεύθυνος γιατρός της κλινικής covid επιχειρεί ματαίως να αφυπνίσει τη διοίκηση του νοσοκομείου προκειμένου να καταστρώσει ένα σχέδιο αντιμετώπισης του ενδεχόμενου κύματος νοσηρότητας που θα κληθεί να περιθάλψει το νοσοκομείο μας. Για το λόγο αυτό κάνουμε δημόσια έκκληση προς όλους τους υπεύθυνους να κινητοποιηθούν και να πράξουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό ξεπερνώντας τις όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις τους για τη βέλτιστη δυνατή προετοιμασία μας». Η αναφορά αυτή ανήκει στη δημοτική παράταξη «Ανυπότακτο Αγρίνιο» και σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο ώρα πριν έρθει το πρωί της Κυριακής στο Αγρίνιο ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Και η αλήθεια είναι ότι προκύπτει από το ρεπορτάζ ότι ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ ήρθε εκτός των άλλων για να «συμμαζέψει» και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις. «Έβαλε γκάζια και προσπάθησε να τους συμμαζέψει, γιατί εκτός των άλλων κάποια προβλήματα που υπάρχουν προκύπτουν από τη νοοτροπία κάποιων» είπε χαρακτηριστικά στη στήλη πολιτικός παράγοντας της περιοχής, που ενημερώθηκε από το Γιάννη Καρβέλη για την κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου και το σχέδιο για την αντιμετώπιση της ήδη διαφαινόμενης έκρηξης των νοσηλειών.

Όμως αυτή η εποχή και η διαστάσεις που έχει λάβει η πανδημία θεωρητικά δεν θα έπρεπε να αφήνει «χώρο» για προσωπικές αντιπαραθέσεις. Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι υπάρχει, καθώς οι προσωπικές αντιπαραθέσεις είναι «κερδίζουν» και τον κορονοϊό.