Ο Αλέξης Τσίπρας νοιάζεται για τη θνητότητα ή τους διοικητές;

Αυτή είναι κατάρα του Αλέξη Τσίπρα : μόλις πάει να πει κάτι σώστο, λέει και κάτι άσχετο ή παντελώς αχρείαστο και χύνει την καρδάρα με το γάλα.

Στην διάρκεια της συνέντευξης του στο Star αναφέρθηκε στην διαχείριση της πανδημίας και είπε ότι η υψηλή θνητότητα στις ΜΕΘ των νοσοκομείων της χώρας είναι πρόβλημα. «Συνολικά στις ΜΕΘ στη χώρα μας πάνω από 60% ήταν ο μέσος όρος, ενώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι 30 με 35%. Κάτι δεν κάναμε καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Εκτός από τη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Αγρινίου ανέφερε ότι σε άλλες έξι πόλεις της χώρας, ο Πύργος, η Κέρκυρα, η Κόρινθος, η Έδεσσα, οι Σέρρες και το Κιλκίς έχουν επίσης το απόλυτο στη θνητότητα. «Δεν ήταν μόνο η ΜΕΘ του Αγρινίου που είχε 100% θνητότητα, που είναι πρωτοφανές, αλλά και σε άλλες έξι πόλεις της χώρας που εκεί δεν είδα να παρατηρείται κανένας διοικητής νοσοκομείων».

Που κολλάει όμως το ζήτημα της θνητότητας, στη βάση μάλιστα της σύγκρισης με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, με το γεγονός ότι παρατήρηθηκε -για την ακρίβεια εξωθήθηκε σε παραίτηση- ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου…;;; Τι ήθελε να μας πει ο Τσίπρας; Ότι έπρεπε να παραιτηθούν και οι διοικητές στα άλλα Νοσοκομεία που έχουν μεγάλα ποσοστά θνητότητας ή τον ενόχλησε που εξωθήθηκε σε παραίτηση διοικητής που διορίστηκε από την Κυβέρνησή του…; Τελικά ο Αλέξης Τσίπρας νοιάζεται για τη θνητότητα ή τους διοικητές;