Μια μικρή «αποθέωση» για τα σχόλια Γκούντα για τους υπηρεσιακούς παράγοντες

Μπορεί κάποιοι να έπεσαν από τα σύννεφα με την παραίτηση του Χρήστου Γκούντα από τη θέση του αντιδημάρχου καθαριότητας, όμως οι τακτικοί συνομιλητές του ήταν σε θέση να γνωρίζουν πως ο Χρήστος Γκούντας ήταν προβληματισμένος εδώ και πολύ καιρό.

Αυτό που παρατήρησαν πολλοί όμως είναι ότι παρά το γεγονός ότι στο μήνυμα της παραίτησής του μίλησε με «σκληρούς όρους» κάνοντας αναφορά σε παραγοντιλίκια, τσιφλίκια και βόλεμα υπηρεσιακών, που ενδεχομένως να δείχνουν και την οργή του για ορισμένα από τα τεκταινόμενα στο δήμο Αγρινίου, μια οργή όμως που ο Χρ. Γκούντας πότε δεν την εξωτερίκευσε και δεν την έκανε πολιτικό «πρόβλημα» για τη Δημοτική Αρχή.

Και δεν είναι τυχαίο που σε κάποιο βαθμό στα social media o Χρήστος Γκούντας γνώρισε μια μικρή «αποθέωση» από πολλούς πολίτες γιατί την κίνησή του αυτή και τα σχόλια του για τους υπηρεσιακούς παράγοντες. Όσοι στάθηκαν σε αυτά τα σχόλια μπράβο και συγχαρητήρια έδιναν, ενώ πολλοί στεναχωρήθηκαν που τα κοινά χάνουν ένα χαρακτήρα σαν αυτό το Χρήστου Γκούντα.