Παναιτωλικός : Περιμένει για υπογραφές τον Λεάντρο Φερνάντες

Έναν ταλαντούχο μέσο, ο οποίος έχει περάσει από την Ακαδημία της Γιουβέντους, αλλά κι από την Αϊντχόφεν, φέρνει ο Παναιτωλικός.

Ο Λεάντρο Φερνάντες, ο οποίος δοκιμάστηκε πριν λίγες μέρες στην Τσβόλε, αποτελεί επιλογή του Γιάννη Αναστασίου. Γεννήθηκε τα Χριστούγεννα του 1999 στο Ναϊμέγκεν, ωστόσο, κατάγεται από την Ανγκόλα. Είναι δεξιοπόδαρος, έχει ύψος 1,76 και παίζει τόσο ως αμυντικός χαφ, όσο και ως οκτάρι.

Ο ίδιος θεωρήθηκε τεράστιο ταλέντο, αλλά δεν είχε την εξέλιξη που ήθελε και αναζητεί ένα restart στην καριέρα του. Τώρα έχει συμφωνήσει με τον Παναιτωλικό κι αναμένεται σύντομα στο Αγρίνιο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Φερνάντες ξεκίνησε από την Ακαδημία της Ναϊμέγκεν και σε ηλικία 13 ετών βρέθηκε στην Αϊντχόφεν.

Αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων, αλλά ποτέ στην πρώτη. Το 2018, όμως, τον πήρε έναντι μισού εκατ. ευρώ η Γιουβέντους. Στο κόλπο σύμφωνα με τους Ιταλούς, ήταν και ο γνωστός ατζέντης Μίνο Ραϊόλα. Έπαιξε με την ομάδα Νέων της Γιουβέντους στην τρίτη κατηγορία, πήρε μέρος σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας, αλλά δεν έπαιξε ποτέ στην πρώτη.

Ένα από τα περιστατικά που τον σημάδεψαν είναι ένα ρατσιστικό σχόλιο που δέχθηκε σε ματς με τη Ρόμα. Αντέδρασε με χειρονομία και τιμωρήθηκε.

Στη συνέχεια είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο. Έμεινε εκτός έξι μήνες και πήγε δανεικός στη Φορτούνα Σιτάρντ, αλλά είχε μόνο πέντε συμμετοχές. Ακολούθησε η μετακίνηση στην Πεσκάρα και είχε 13 ματς στη Serie B. Έμεινε ελεύθερος και επόμενος σταθμός φαίνεται ότι θα είναι ο Παναιτωλικός.

πηγή : onsports.gr