Σπήλιος Λιβανός : Το Μουσείο Καπνού για το Αγρίνιο είναι κοινή δέσμευση του Δημάρχου και εμού

Για την αγροτική πολιτική που στοχεύει στην ενίσχυση των νέων αγροτών και του οικονομικού τομέα στη μετά –covid εποχή, μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός.

«Υπερδιπλασιάσαμε τον προϋπολογισμό για τους νέους αγρότες, από 15.000 δίνουμε 40.000 ευρώ με συγκεκριμένο πλάνο», δήλωσε ο Σπήλιος Λιβανός και τόνισε ότι «όλοι μαζί πολεμήσαμε και ενισχύσαμε τον βασικό προϋπολογισμό της ΚΑΠ, έτσι μπορούμε να έχουμε πάνω από το 3% του προϋπολογισμού μας για τους νέους αγρότες. Βασικός άξονας της πολιτικής μας είναι να ενισχύσουμε τους
νέους αγρότες και μέσα από αυτό την ελληνική περιφέρεια».

Ωστόσο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δέχθηκε από τους δημοσιογράφους της εκπομπής και ερώτημα αναφορικά με το αν θα γίνει τελικά το Μουσείο Καπνού στο Αγρίνιο. «Το Μουσείο Καπνού για το Αγρίνιο είναι κοινή δέσμευση του Δημάρχου και εμού. Το Αγρίνιο έζησε από τον καπνό. Ο καπνός είναι η ιστορία και ο πολιτισμός μας στην περιοχή και νομίζω χρειάζεται να τιμούμε τους πατεράδες και τους παππούδες μας», απάντησε ο Σπήλιος Λιβανός.