Η προειδοποίηση Σκαρμούτσου και το μεγάλο ερωτηματικό για τη ΔΕΥΑΜ

Μπορεί το project των ενεργειακών κοινοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να προχωρά γρήγορα, όμως μετά τις προχθεσινές υπογραφές με τους Δήμους της Δυτικής Ελλάδας και τα νομικά τους πρόσωπα που συμμετέχουν στη μεγάλη επένδυση, στο Μεσολόγγι το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η ΔΕΥΑΜ, η οποία απουσιάζει…

«Θα πρέπει να τρέξει άμεσα το θέμα της διαπραγμάτευσης με τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος ώστε να μην χαθεί η ευκαιρία. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι πολύ άσχημες οι εξελίξεις για το θέμα του νερού στον δήμο μας» αυτή την εκτίμηση κάνει η δημοτική παράταξη «Συμμαχία για το Μέλλον» με επικεφαλής τον Π. Σκαρμούτσο.

Μάλιστα ο Π. Σκαρμούτσος εκτιμά ότι «στην διαπραγμάτευση θα πρέπει να επιδιωχθεί, η καταβολή των δόσεων προς την ΔΕΗ να αρχίσει μετά τον Νοέμβριο του 22, όταν πλέον δεν θα πληρώνει τρέχοντες λογαριασμού και θα έχει την άνεση εξυπηρέτησης της ρύθμισης που θα συμφωνηθείς». Και προειδοποιεί υπογραμμίζοντας : «ελπίζουμε να πρυτανεύσει η λογική, διαφορετικά τόσο ο δήμαρχος, όσο και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ θα φέρουν ακέραιες τις ευθύνες, για ότι προκύψει».