Παπαναστασίου: Ευκαιρία να οραματιστούμε ανάλογες διοργανώσεις μετά τη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Θαλασσίου Σκι

Η επιτυχημένη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μας δίνει την ευκαιρία να οραματιστούμε και να προγραμματίσουμε ανάλογες διοργανώσεις στον τόπο μας. Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Θαλασσίου Σκι που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στη λίμνη Στράτου ευχαριστώντας παράλληλα και όσους συμμετείχαν στη συνδιοργάνωση.

Αναλυτικά ο Γ. Παπαναστασίου αναφέρει :
«Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές για το μοναδικό θέαμα και τις εξαιρετικές εμφανίσεις. Κυρίως όμως γιατί επιστρέφουν στη χώρα τους έχοντας μια όμορφη ανάμνηση από την πόλη μας. Το Αγρίνιο έγινε η πανευρωπαϊκή πρωτεύουσα του Θαλάσσιου Σκι και ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη μέσω του live streaming. Η υλοποίηση της διοργάνωσης αυτής αποτέλεσε τιμή και πρόκληση για το Αγρίνιο.

Η επιτυχημένη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μας δίνει την ευκαιρία να οραματιστούμε και να προγραμματίσουμε ανάλογες διοργανώσεις στον τόπο μας.Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για τη συνεργασία τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Ν. Φαρμάκη, την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι και την πρόεδρο Χριστιάννα Μάμαλη καθώς επίσης και την Οργανωτική Επιτροπή».